Web Power & Design
Σχεδιάζουμε από την αρχή ή αναβαθμίζουμε, συντηρούμε & φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας.
Software & Hardware
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις Software και Hardware
Σχεδιασμός
Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, παράγουμε και αξιολογούμε τα προϊόντα μας στις εγκαταστάσεις μας
Διαφήμιση
Προώθηση μέσω της έξυπνης στοχευόμενης διαφήμισης με σκοπό αφενός να βελτιώσουμε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφετέρου να ενημερώνουμε άμεσα το κοινό σας σχετικά με τις υπηρεσίες σας και τα προς πώληση προϊόντα σας.
Google Campaigns
Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας Google Ads. Ένα από τα σημαντικότερα διαφημιστικά εργαλεία που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερες εταιρείες παγκοσμίως είναι το Google Ads. Ο βαθμός πολυπλοκότητας, για να στηθεί άρτια μια καμπάνια, είναι αρκετά μεγάλος, όμως εμείς έχουμε την εμπειρία να το υλοποιήσουμε και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
SMS & Newsletter Marketing
Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας Google Ads. Ένα από τα σημαντικότερα διαφημιστικά εργαλεία που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερες εταιρείες παγκοσμίως είναι το Google Ads. Ο βαθμός πολυπλοκότητας, για να στηθεί άρτια μια καμπάνια, είναι αρκετά μεγάλος, όμως εμείς έχουμε την εμπειρία να το υλοποιήσουμε και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

World wide Web

Ολοκληρωμένες λύσεις παρουσίας στο Internet

Web Design, Hosting & Security

Not-Just-WEB:

Αναλαμβάνουμε από την αρχή την κατοχύρωση ή μεταφορά του domain name σας, το hosting, τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, την ασφάλεια και την συντήρηση της, την προώθηση της στις μηχανές αναζήτησης & τα social media, την υπόσταση & παρουσίαση της επιχείρησής σας σε όλους τους μηχανισμούς της Google, την εκπαίδευση χειριστών & διαχειριστών, τα επίπεδα πρόσβασής τους, την μετατροπή, εισαγωγή & διαχείριση μεγάλων όγκων δεδομένων, την ανάλυση αναγκών,  την έρευνα του ανταγωνισμού & τοποθέτησή σας στην αγορά με νέες ιδέες & καινοτομίες, την θεματική, προϊοντική, & διαφημιστική φωτογράφιση, δημιουργία διαφημιστικών ή τεχνικών video, τον σχεδιασμό & δημιουργία διαδραστικών διαφημίσεων…

…αυτό είναι μια ολιστική προσέγγιση στην δημιουργία, ταχύτητα, ασφάλεια,
προβολή & παρουσίαση της επιχείρησης, του επιτηδευματία, του οργανισμού..

…Όχι απλά μια ακόμα ιστοσελίδα.

WEB DESIGN

WEB HOSTING

WEB SECURITY

About DOMAIN NAME, HOSTING & SECURITY:

Όνομα χώρου, φιλοξένεια & ασφάλεια:

DOMAIN
NAME

DOMAIN NAME

Κατοχύρωση (νέου) ή μεταφορά του (υφιστάμενου) domain name (ονόματος χώρου) με ταυτόχρονη παράδοση των κωδικών μεταφοράς σε εσάς, τον ιδιοκτήτη. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους καταχωρητές της αγοράς, όπως: Papaki, Dnhost, κτλ.

HOSTING

HOSTING (ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ)

Εγκατάσταση του site σας στον μεγαλύτερο cloud data center στον κόσμο… Το CLOUDFLARE. Με 64 Datacenter σε ολόκληρο τον κόσμο & δικό του, τεράστιο & ταχύτατο data center στην Αθήνα, αποτελεί σήμερα το 25% του παγκόσμιου ιστού! Με την απόλυτη ασφάλεια που μας παρέχει, με ασύλληπτες τεχνολογίες αιχμής και ταχύτητα ανταπόκρισης 10ms (10 χιλιοστά του δευτερολέπτου!) σε κάθε click, οι πελάτες σας & μαζί τους εσείς, θα χαμογελάτε από ικανοποίηση, καθημερινά. Ώς επίσημοι συνεργάτες της CLOUDFLARE, σας εγγυόμαστε την ταχύτερη φόρτωση σελίδων στον κόσμο, με την μέγιστη ασφάλεια, τώρα στην ιστοσελίδα σας. Το site σας είναι τεράστιο σε μέγεθος? 10mb είπατε?… … 10GB?... 10ΤΒ? … σας καλύπτουμε απόλυτα!

SECURITY

SECURITY

Η ασφάλεια του site σας μπαίνει σε άλλη... διάσταση:
Full site green lock SSL - 4 firewalls – 3Bot filter / blockers  – port scan blocker – 2Email spam filter / Blocker – 2DDoS Protectors – 3Brute force attack Blockers – 2SQL injection blocker – 2User credentials secure layer - 2Abuse blocker – 3Hack attempts layer blocker.

About your WEB:

Κατασκευή τελευταίας γενιάς, 4K & mobile ready ιστοσελίδων, e-shops, blogs & εταιρικών portals.

Δυναμικός, minimal, custom σχεδιασμός, με τις νέες τάσεις βραβευμένων ιστοσελίδων που παρουσιάζονται στο εξωτερικό, βασιζόμενος στο είδος τις επιχείρησής σας & στις ανάγκες σας.
Δυνατότητα σχεδιασμού με βάση οποιουδήποτε site της παγκόσμιας αγοράς, της αρεσκείας σας.

Εισάγετε από το διαχειριστικό του σύστημα τα δεδομένα σας εύκολα, άμεσα, οργανωμένα.

Full site green lock SSL – 4 firewalls – 3Bot filter / blockers  – port scan blocker – 2Email spam filter / Blocker – 2DDoS Protectors – 3Brute force attack Blockers – 2SQL injection blocker – 2User credentials secure layer – 2Abuse blocker – 3Hack attempts layer blocker.

Ανάλυση / έρευνα πριν την υλοποίηση:

Ανάλυση αναγκών, ανάπτυξη ιδεών, εφαρμογή στο σχεδιασμό, στους μηχανισμούς & την λειτουργικότητά του με τεχνολογίες & πρόσθετα τελευταίας γενιάς, που λειτουργούν σήμερα.

Πλατφόρμα:

Ασφαλώς, το WordPress ! Διεθνώς το καλύτερο, πιο ευέλικτο, ασφαλές (το κάνουμε), πιο δημοφιλές, σύστημα διαχείρισης δεδομένων & περιεχομένου ιστοσελίδων, σήμερα – CMS.

Γιατί Custom σχεδιασμός & όχι template?

Τα οφέλη του custom (από λευκή σελίδα) σχεδιασμού είναι αναρίθμητα. Δεν έχουμε κανένα απολύτως περιορισμό στον σχεδιασμό, στις προσαρμογές, βελτιώσεις ή συμπεριφορά του site, σε αντίθεση με τα templates.
Ότι χρειάζεστε, ότι φανταστείτε, μπορούμε να το κάνουμε, με την ποιότητα & λειτουργικότητα που θέλετε, ακόμα & σε μικρά χρονικά όρια υλοποίησης.

Just what I need…

Σχεδιασμός ειδικών, custom, διαδραστικών γραφικών, banners, μακετών, popups, φορμών, άρθρων, προϊόντων, κατηγοριών, καταλόγων, αρχείων word, excel, pdf, youtube, google maps

Σχεδιασμός custom, διαδραστικών teasers

Sliders, callout banners, animated rotated text, με δεδομένα & εικόνες που προβάλλονται αυτόματα από custom κατηγορίες & άρθρα, νέα, προσφορές, ιδιότητες, χαρακτηριστικά, ημερομηνίες δημιουργίας, ημερολογίου, λήξης προσφορών ή όποιας ιδιότητας φτιάξετε & ορίσετε.

Πρόσθετο ενσωμάτωσης διαδραστικών καταλόγων

Πρόσθετο αυτόματης παραγωγής διαδραστικών καταλόγων, από προσχεδιασμένα αρχεία pdf, από κατηγορίες, άρθρα ή προϊόντα επιλογής σας που υπάρχουν σε ολόκληρη την ιστοσελίδα.
Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ξεφυλίσει ή /και να κατεβάσει με 1 click, τους καταλόγους με τις κατηγορίες που εσείς θέλετε. – Δεν φτιάχνετε πλέον καθημερινά καταλόγους. Το κάνει τώρα η ιστοσελίδα σας, για εσάς!

Πρόσθετο ενσωμάτωσης Youtube, PDF, Word, Excel

Ενσωμάτωση Youtube, PDF, Word ή Excel δυναμικά, με λειτουργικό, εμφανή & όμορφο, ειδικό μηχανισμό προβολής, σε σελίδες, άρθρα, custom άρθρα, ανακοινώσεις, κτλ.

Πρόσθετο ενσωμάτωσης Google Maps

Ενσωμάτωση δυναμικού Google Maps με custom σχεδιασμό, επιλογές λειτουργιών & επιλογή παλέτας χρωμάτων προβολής. Δυνατότητα ειδικής προβολής εικόνων & στοιχείων, με mini display popups, αναρίθμητων σημείων επιλογής σας στο χάρτη, με δυνατότητα δυναμικής διασύνδεσης τομέων του site ή εξωτερικών ιστοσελίδων. Δυνατότητα επιλογής χάραξης δρομολόγησης στο σημείο επιλογής από τον επισκέπτη, από το σημείο που βρίσκεται, στο κινητό του τηλέφωνο.

Application Design

Μήπως θέλετε application για να κατεβάζουν οι επισκέπτες σας από το I-store ή το Appstore?

Απλά.. ΔΕΝ σας χρειάζεται! Οι δυνατότητες που μας προσφέρουν πλέον οι πλατφόρμες & οι τεχνολογίες σχεδίασης των ιστοσελίδων, η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία μας & η εξέλιξη των εξερευνητών ιστοσελίδων (Google Chrome, κτλ.), μας επιτρέπουν την αυτόματη, απόλυτη προσαρμογή, με την ίδια & καλύτερη λειτουργικότητα οποιασδήποτε εφαρμογής (App), δίνοντάς μας ταυτόχρονα την ευελιξία στην ενημέρωση & τον σχεδιασμό, χωρίς να χρειάζεται να ενημερώνουμε & να αναβαθμίζουμε τα Apps σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας. – Η ιστοσελίδα σας είναι Αpp. – Τα apps ανήκουν στο παρελθόν… καλώς ήρθατε στο μέλλον…

Εισαγωγή & Παρουσίαση

Εισαγωγή & Παρουσίαση

Σχεδιασμός διαδραστικών κεφαλικών banners κεντρικής σελίδας & κατηγοριών, με ασύλληπτες δυνατότητες κίνησης (animation) & διαδραστικότητας. Προβολή κειμένων, φωτογραφιών, σχεδίων, Video, αναπαραγωγή μουσικής, ηχητικών εφέ… ένας κόσμος σε ένα banner!... ή σε περισσότερα / σελίδα… Eπανασχεδιάζουμε εάν θέλετε το λογότυπο σας, με ειδικό animation εισόδου.

Popups Nextgen

Σχεδιασμός τελευταίας γενιάς Popups

Νέα, προσφορές, ανακοινώσεις, αναλόγως: την ώρα, την εποχή, τον πελάτη, τον συνδρομητή, το νέο επισκέπτη, το ύψος της σελίδας, για εγγραφή στο newsletter, για μια διαδραστική Α.Ι. φόρμα επικοινωνίας…

Megamenu

Σχεδιασμός τελευταίας γενιάς Megamenu

Ένα menu τα χωράει όλα: μπορεί να έχει άλλα 100 menu σε μία σελίδα, να παίζει video, να κάνει slideshow, να δείχνει τα τελευταία νέα & προσφορές μας και να προβάλλεται σε όλες τις σελίδες του site...

Megamenu

Custom κατηγορίες & Άρθρα

Άπειρες, επιπρόσθετες δυνατότητες, από αυτές που σας προσφέρονται από το WordPress. Προβάλλετε ότι, όπως, όταν θέλετε, σε όποιο σημείο(α) του site θέλετε.

Megamenu

Σχεδιασμός τελευταίας γενιάς Φορμών

Πολλαπλές φόρμες ανά σελίδα & συνολικά στο site, πολλαπλών επιπέδων, επιλογών & λειτουργειών, με λειτουργίες ΑΙ (artificial intelligence), με custom αυτοματοποιημένες επιβεβαιώσεις παραλαβής & ειδοποιήσεις πολλαπλών αποδεκτών, αναλόγως των επιλογών... 

Επικοινωνία

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό ένας υπεύθυνος από το αρμόδιο τμήμα.